waarom

Waarom Dikhout

Ervaring

DIKHOUT heeft een lange ervaring in het leveren en verwerken van fijnhoutsoorten aan bedrijfsleven en particulieren waarin wij meedenken en adviseren in het toepassen van houtsoorten voor specifieke toepassingen zoals in de scheepsbouw, instrumentbouw, restauratie, meubelmakerij, gebintbouw, vormgeving- en onderwijs.

Advies

Voortgekomen uit de houtbewerkingsbranche kan DIKHOUT het hout voor specifieke toepassingen leveren . DIKHOUT kan ook adviseren en specificeren op basis van technische kwaliteiten, toepassingsmogelijkheden, kleur en structuur zoals bijvoorbeeld in de architectuur en instrumentbouw belangrijk is.

Voorraad

DIKHOUT kan veel houtsoorten direct uit voorraad leveren.

Bewerkingen

DIKHOUT kan op kleine schaal bewerkingen voor u uitvoeren; zagen, schaven, kantrechten en formaatzagen. Ook het verlijmen van panelen voor tafel- keuken- en andere bladen kan snel en efficiƫnt voor u uitgevoerd worden, Gebinthout kan op basis van een tekening compleet met pen- en gatverbindingen, als bouwpakket geleverd worden.

Afdrukken E-mail

Webshop

Bestel in de Webshop

Bekijk ons assortiment fijnhout, gitaarhout en sculptuurhout in de webshop!

webshop.dikhout.nl

A Table

Bezoek ook A Table

A Table is het meubelwerk van Robert Uenk die zich specialiseert in de verwerking en toepassing van bijzondere stammen Europees hout voor het maken van tafels.

Zien wat we maken, kijk op www.atable.nl 

 

Acaciaburl, Ahorn, Alder, Beuken, Bolletrie, Bostamarinde, Ceder, Douglas, Ebben, Eiken, Essen, Swamp Ash,  Esdoorn, Hard Maple, , Groenhart, Iepen, Kersen, Lariks, Letterhout, Linden, Mahonie, Swietenia, Sipo, Europees  Noten, Black Walnut, Pitchpine, Pokhout, Preciosa, Purperhart, Taxus, Tulpenboom

Volg ons op