houtkopen

Hout kopen

Op de houtstek

U kunt de verschillende houtsoorten bekijken op de houtstek aan de Sontweg in Groningen waar het ( gedroogde) hout voor verkoop opgeslagen ligt. Stamhout, grotere partijen en hout dat nog ligt te drogen kan op afspraak op andere locaties bekeken worden. Het door u geselecteerde hout kan direct afgerekend en meegenomen worden. Bedrijven die in het klantenbestand van DIKHOUT opgenomen zijn kunnen het hout op rekening meenemen

Bestellen via de WEBSHOP

Je vindt in onze webshop, webshop.dikhout.nl, diverse houtsoorten die op een standaard gebruiksmaat gezaagd zijn maar ook eenmalige stukken. U kunt ook in de webshop terecht als u zoekt naar een bijzonder stuk of hout met een speciale vorm of structuur. Of u kunt de houtstek niet bezoeken omdat bijvoorbeeld de afstand te groot is. U kunt u hier direct hout kopen. We sturen uw aankoop op via UPS na betaling.

Zoekopdracht

Hout dat we niet op voorraad hebben kan voor u gezocht worden. DIKHOUT beschikt over een breed netwerk van leveranciers, importeurs en collega-houthandels waarmee we -op basis van uw specificaties- het gewenste hout kunnen traceren en aan u voorleggen.

 

Afdrukken E-mail

Webshop

Bestel in de Webshop

Bekijk ons assortiment fijnhout, gitaarhout en sculptuurhout in de webshop!

webshop.dikhout.nl

A Table

Bezoek ook A Table

A Table is het meubelwerk van Robert Uenk die zich specialiseert in de verwerking en toepassing van bijzondere stammen Europees hout voor het maken van tafels.

Zien wat we maken, kijk op www.atable.nl 

 

Acaciaburl, Ahorn, Alder, Beuken, Bolletrie, Bostamarinde, Ceder, Douglas, Ebben, Eiken, Essen, Swamp Ash,  Esdoorn, Hard Maple, , Groenhart, Iepen, Kersen, Lariks, Letterhout, Linden, Mahonie, Swietenia, Sipo, Europees  Noten, Black Walnut, Pitchpine, Pokhout, Preciosa, Purperhart, Taxus, Tulpenboom

Volg ons op